Hirdetés

Itt nézheted meg a OnePlus Nord bemutatóját



|

Több csatornán is élőben lehet követni a OnePlus következő mobiljának, a Nord készüléknek a bemutatóját.

Hirdetés

Carl Pei, a OnePlus ügyvezetője egy Marques Brownlee-vel folytatott interjú során már megmutatta a OnePlus Nord mobilt, és a szivárgásokból is tudjuk, hogy igen jó ajánlat lesz ár-érték arányban. Azt ígérik, hogy a főkamera is prémium szinten mozog majd, csodát persze ne várjunk, sok fronton spórolnak, legyen szó például a telefotós kameráról vagy az IP68-as vízvédettségről. A kompromisszumok ellenére azonban slágermobillá válhat a OnePlus Nord, amelynek éppen ma lesz a bemutatója. 

Hirdetés

Természetesen továbbra is csak digitális bemutatókban gondolkoznak a tech cégek, a OnePlus ezúttal pedig a kiterjesztett valóságra szavazott, és külön appot is írt Androidra és iOS-re. ARCore-képes, legalább Android 7.0-t futtató mobilon lehet ezt használni, de aki nem tudná követni így ezt a modern bemutatót, az megnézheti az Unbox Therapy YouTube-csatornán, mert azzal is leszerződött a OnePlus a közvetítésről.  Az adás ma, 15:30-kor indul.

A OnePlus ezen felül egy francia, egy német, egy spanyol és egy olasz YouTuberrel is megállapodott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.