Hirdetés

Itt van minden, amit tudni akarsz a Samsung Galaxy S21 mobilokról



|

Összegyűjtöttük egy helyre a napokban felbukkant kiszivárgott fotókat és videókat, valamint a legpontosabb információkat.

Hirdetés

Napi szintűek a szivárgások a Samsung Galaxy S21-es mobilok kapcsán, ember legyen a talpán, aki ezeket tudja követni, valamint kiszűrni, hogy mi számít hiteles tartalomnak, hiteles szivárgásnak. Segítünk: összegyűjtöttük a napokban előkerült fotókat, videókat és információkat. 

Arról például nemrég külön is értekeztünk, hogy a Samsung hivatalosan is ecsetelte a 2021-es terveit. A burkolt célzások egyértelmű utalást jelentenek arra vonatkozóan, hogy a Galaxy S21 Ultra bizony tényleg támogatja majd az S Tollat.

Hirdetés

Az S Toll támogatott, de nem jár, ahogy a töltő sem?

A szó-beszédek alapján azonban az S Tollnak nem lesz hely a készülékházban. A WinFuture úgy tudja, hogy azt külön kell majd megvásárolni, tárolni pedig a speciálisan kialakított, gyári Samsung védőtokokban lehet majd. Mindez extra profit a Samsungnak, további kényelmetlenség a Galaxy Note modellek szerelmeseinek.

Azt már csak remélni lehet, hogy töltő jár majd a Galaxy S21 készülékek, a szivárogtatók szerint a Samsung is követi az Apple-t, és kiveszi azt a dobozból. Ez a trend egyre lehangolóbb, ráadásul a prémium készülékek vételárai továbbra is horribilisek, főleg az EU-ban és hazánkban. 

Az Exynos 2100 majd mindent megold

Több jelentés is arról szólt a napokban, hogy az Exynos 2100 nem hagyja majd cserben a Samsung rajongóit, ellentétben az idei csúcskészülékekbe épített Exynos 990-nel, amely hajlamos volt túlmelegedni és borzasztó üzemidőt produkálni a nagy akkuk ellenére is. 

Egyrészt felbukkantak a Geekbench adatbázisában az Exynos 2100 eredményei, amelyek alapján ezúttal tényleg erősebb lehet, mint a Qualcomm rivális lapkája, a Snapdragon 888. 

Másrészt beszélnek egy tesztről, amiben az Exynos 2100-ra építő Galaxy S21 Ultrát és az Exynos 990-alapú Galaxy S20 Ultrát eresztették össze. Ennek elvégzése során előbbi 22, utóbbi 45 százaléknyi töltöttséget veszített. Pedig mindkét mobilban ugyanaz az 5000 mAh-s akku volt benne. Állítólag minimum 15 százaléknyi előrelépésre lehet számítani üzemidő terén, az új chip mellett a hűtéssel és az antennákkal is variáltak. 

Élőképek és összehasonlító videók

Mi a helyzet a kiszivárgott képekkel és videókkal? Több olyan videó is felbukkant Sakitech jóvoltából, amin használat közben látható egy gyártás előtti Galaxy S21+, lapos kijelzővel, és minden részlettel, ami passzol az eddigi képekhez. 

Olyan videó is előkerült, amin egy iPhone 12 Pro mobillal hasonlították össze. A hátlap műanyag a Galaxy S21+ készüléken, a képernyőnek viszont már szinte nincs is kávája. Ezeket a videókat egyébként folyamatosan töröltetik a netről.

Ami pedig a kiszivárgott fotókat, az első hivatalosnak tűnő, renderelt sajtófotót illeti, ezeket külön galériába gyűjtöttük, a cikk végén tekinthetőek meg. Ebben a galériában láthatóak a LetsGoDigital legújabb renderelt alkotásai az S Toll-támogatással rendelkező Galaxy S21 Ultráról is. A fekete mellett a fantomkék és a fantombarna színekre koncentráltak.

Mikor lehet már megrendelni?

Továbbra is úgy fest, hogy a nagy bemutatóra január 14-én számíthatunk. Indiából származó források alapján az előrendelések január 22-én indulnak, a kiszállítások és a bolti elérhetőség kezdete pedig január 29. lesz. A Galaxy S21 szürke, lila, pink és fehér, a Galaxy S21+ ezüst, fekete, lila és pink színekben biztosan lesz. A Galaxy S21 Ultránál a feketét és az ezüstöt erősítették meg. 

Íme a fentebb említett galéria:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.