Hirdetés

Izgalmas színekkel újít a Huawei P20 Pro



|

A 2018-as IFA kiállításon két új színnel frissít a Huawei aktuális zászlóshajója.

Hirdetés

A Huawei P20 Pro több szempontból is különleges az idei zászlóshajók mezőnyében. Értelemszerűen a hátlapi tripla kamerája a legérdekesebb tulajdonsága, de a figyelem felkeltésében sokat segített, hogy a hagyományos fekete és kék, valamint a Pink Gold színek mellett az egyedi twilight színátmenetes verziót is be merte vállalni a gyártó. 

Hirdetés

A lila és kék színeket használó twilight azóta több gyártót is inspirált, és természetesen ez a változat jut az eszébe az embereknek, ha a P20 Próra gondolnak. 

A Huawei úgy döntött, hogy újabb szokatlan és izgalmas színekkel frissíti a P20 Pro okostelefonját. Az idei IFA kiállításon egyenesen két új verzió is jön ebből a modellből. Az egyik a fekete, türkiz, lila és kék színek átmenetét kínálja majd a hátlapon, valamivel visszafogottabb megjelenéssel, mint a twilight modell. A második verzió a tengerből merít, elsősorban a fehér, sárga és rózsaszín dominál majd a hátlapon. 

Augusztus 31-én a két új P20 Pro mellett végre a 7 nm-es Kirin 980-as csúcslapka is bemutatkozik. Ez az SoC kerül majd a Huawei Mate 20 Pro csúcsmodellbe is, ami várhatóan októberben debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.