Hirdetés

Jöhet a Samsung hajtogatható táblagépe



|

A Galaxy Z Fold és Z Flip után most egy többszörösen összehajtható mobileszközzel rukkolhat elő a gyártó.

Hirdetés

Bár a Samsung összehajtható telefonjainak kétségtelenül voltak gyenge pontjai (különösen az első generációs modellek esetében), maga a technológia mindenképp előremutató, így nem csoda, hogy a koreai vállalatnál hatalmas potenciált látnak benne.

A most levédetett szabadalmak alapján pedig a következő eszközük még ambiciózusabb lesz.

Az alábbi képeken látható eszköz a pletykák szerint Galaxy Z Fold Tab néven kerülhet majd forgalomba, és nem egy, hanem rögtön két zsanérral is rendelkezik, így a hajlítható kijelzőnek köszönhetően még innovatívabb módokon használható, mint az eddig látott telefonok.

Hirdetés

Valahogy így érdemes elképzelni a koncepciót:

Az Egyesült Állaokban bejegyzett szabadalmak alapján úgy tűnik, a készülék két szélső harmada 270 fokban hajlítható, Sarang Sheth és a LetsGoDigital pedig a tervrajzok alapján el is készítette a 3D rendereket.

Ezeken a kamera középen, a kijelző alá rejtve található, a hátsó sínbe pedig pont illeszkedik egy S Pen, fölötte pedig a fő kamera lencséi találhatók.

Ezekről a Samsung tervei nem tesznek említést, de nem nehéz elképzelni, hogy valami ilyesmire készüljenek. Ezzel a megoldással végre a Z Fold név is értelmet nyer, bár egyelőre kérdéses, mennyire lehet hasznos egy Z alakba hajtogatott táblagép.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.