Hirdetés

Jönnek a Made for Google címkés kiegészítők



|

A Google azon gyártók termékeinek ad majd ilyen plecsnit, amelyek megfelelnek az óriás követelményeinek.

Hirdetés

Lassan azt hinnénk, hogy semmi meglepetés nem marad a Google október 4-i eseményére, elvégre a Pixel 2-ről és a Pixel 2 XL-ről már szinte mindent láttunk. Remélhetőleg akadnak még plusz érdekességek, bár az egyik szintén kiszivárgott. 

Hirdetés

A jól értesültek arról hallottak, hogy a Google bemutat egy Made for Google hitelesítési programot. Az ilyen plecsnit a harmadik felek kiegészítői kaphatják meg (adatkábelek, töltőadapterek, tokok, akkumulátorcsomagok, stb.). A program hasonló lesz az Apple MFi programjához. 

A Google azon gyártók termékeit látja majd el ezzel az új címkével, amelyek megfelelnek a követelményeknek; ugyanakkor mindent megtesz, hogy a gyártók megfelelhessenek a specifikációknak. 

Az Apple-nél is vannak persze hasonló előírások: az MFi-címkés tokoknak például bizonyos magasságból muszáj teljesen megvédeniük az iPhone-okat esés közben, beleértve a kijelző védőüvegét. A Lightning-csatlakozók pedig nem mindegy, hogy milyen anyagokból készülnek. 

A felhasználók bizalmát persze alaposan megnövelhetik majd a gyártók, ha a termékükön ott lesz a Made for Google felirat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.