Hirdetés

Jótékonykodjunk együtt: segítsd te is a PC Worlddel együtt az Ukrajnából érkező rászorulókat!



|

Jótékonysági akciót szervez a PC World kiadója, amiben a ti segítségeteket is kérjük.

Hirdetés

Tavaly még egy ígéretes technológiáról szóló cikkel került Ukrajna a hírekbe, amivel úgy tűnt, jelentősen le lehet rövidíteni a csernobili térségben a radioaktív szennyeződés felszámolását, de idén sokkal többet cikkezünk keleti szomszédunkról, és sokkal inkább sajnálatos okokból. Aggódva figyeljük a háború fejleményeit, miközben arról számolunk be, hogyan érinti a tech-világot a konfliktus.

De míg a munkánkban főleg a nagyvállalatokkal, és egész országokat érintő kérdésekkel foglalkozunk, azon kívül szeretnénk segíteni azoknak, akiket egyéni szinten érint a fegyveres konfliktus. Ezért a PC World kiadója, a Project029 minden lapja közös erővel adományok gyűjtésébe kezd, hogy a felajánlásokat az ukrán határhoz, a Magyar Máltai Szeretetszoglálat beregsurányi gyűjtőpontjára eljuttatva azoknak a helyzetén könnyíthessünk, akiknek el kellett hagyniuk otthonukat a harcok miatt.

Úgy gondoljuk, a humanitárius krízis enyhítéséhez tárgyi adományokkal, élelmiszerekkel, higiéniai termékekkel, és gyógyszerekkel tudunk a legjobban hozzájárulni, így tőletek is főleg is ilyeneket várunk. Mivel információink szerint a helyszínen dolgozó segélyszervezetek sok tartós élelmiszer felajánlást kaptak már, nagyobb szükségük van az alábbiakra:

  • tisztálkodó szerek: szappan, tusfürdő, fogkrém, fogkefe, sampon
  • pelenka, bébitápszer, bébiétel, gyerekruha, lázmérő
  • női higiéniai termékek: tisztasági betét (a körülmények miatt a tampon vagy a menstruációs kehely nem megfelelő)
  • vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, kötszerek
  • matrac, hálózsák, takaró
  • a járványhelyzet miatt: eldobható maszkok, covid-gyorstesztek, kézfertőtlenítő


Figyelem! A Project029 Magyarország Kft. nem vesz át pénzbeli adományokat!

Amennyiben van lehetőséged, és szeretnél segíteni, felajánlásaidat kérünk, hogy a PC World szerkesztőségét is magába foglaló irodánkba, a 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59. II. emelet 9. címre hozd el, a kapunál a 49-es kapucsengőt használva éred el kollégáinkat. A Project029 által összegyűjtött segélyszállítmányt a jövő hét második felében indul útnak a magyar-ukrán határ felé, így a gyűjtésünk március 3. és 9. között zajlik, ebben az időszakban minden hétköznap 9 és 17 óra között várják a felajánlásokat munkatársaink.

Előre is köszönjük az adományokat mindannyiótoknak a PC World teljes szerkesztősége nevében! A gyűjtés eredményéről természetesen beszámolunk majd közösségi csatornáinkon, addig is, ha valamilyen kérdésetek lenne az akcióval kapcsolatban, forduljatok Schrankó Péter kollégánkhoz!

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.