Hirdetés

Képeken a Motorola megfizethetőnek ígérkező vezeték nélküli fülesei



|

Két új Bluetooth-fülhallgatóval is készülhet a jól ismert márka.

Hirdetés

A Motorola ugyan már régen nem az a gigász a telefonok piacán, amely egykoron volt, a Motorola Mobilityt tíz évvel ezelőtt felvásárló kínai Lenovo viszont cserébe ráncba szedte a márkát, amely időközben a korrekt ár-érték aránnyal bíró modellek gyártására állt át.

Egy új Motorola-termék kapcsán így többnyire biztosra vehető, hogy kedvezőbb árcédulával támad a legtöbb vetélytársánál, ennek fényében pedig joggal bízhatunk benne, hogy az a két Bluetooth-füles sem fogja felborítani a költségvetést, amelyek most szivárogtak ki a gyártó háza tájáról.

Hirdetés

A veterán pletykagyárosnak számító Evan Blass az X, vagyis az egykori Twitter felületén osztotta meg az alábbi, gyárinak tűnő képeket a Motorola Moto Buds és Moto Buds+ néven emlegetett vezeték nélküli fülhallgatókról, amelyek közül az alapmodell négy, a prémium(abb) variáns pedig két színben támadhat.

A bejegyzésből sajnos nem derülnek ki részletek a termékekről, de ha összehasonlítjuk őket a jelenleg kapható Moto Buds 600-zal, akkor szembetűnő a dizájnbeli különbség. Emellett árulkodó részlet lehet a Buds+ szárán látható bevágás, ami arra utalhat, hogy az eszköz rendelkezik valamilyen formájú zajszűréssel, akárcsak az említett 600-as modell.

Jóllehet, az újdonságok ára éppúgy rejtély, mint a specifikációik, ha azonban abból indulunk ki, hogy a  Moto Buds 600 idehaza 40 ezer forint környékén, az abszolút  belépő szintű Moto Buds 085 pedig 17 ezer forint körül kapható, akkor talán lehet némi fogalmunk a várható árcédulákról. Az utolsó nagy kérdés pedig a lehetséges megjelenési dátum, ami a szivárgás alapján már nem lehet túl messze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.