Hirdetés

Képernyőt is kapott a legújabb okoshangszóró



|

A Lenovo Smart Display a Google Assistant szolgáltaira épít, de olyan okoshangszóró, aminek kijelzője is van.

Hirdetés

Régóta pletykálnak róla, hogy a Google dolgozik egy okoshangszórón, aminek kijelzője is van. Ez lenne a cég válasza az Amazon Echo Showra. Bár a Google mindeddig nem mutatott be ilyen hardvert, a jelek szerint mégis ez az idei trend, és a sort a Lenovo nyitotta a CES-en. 

Hirdetés

A Google szerint legalább négy gyártó dolgozik "okoskijelzőn", aminek a lelkét a Google Assistant adja. Az első a Lenovo Smart Display, amely alapvetően egy kis méretű tablet hangszóróval. Ezen lehet videókat nézni, videohívásokat bonyolítani, hangvezérléssel irányítani az okoskütyüket, kérdéseket feltenni vagy éppen emlékeztetőket beállítani. Persze a magyar nyelvi támogatás továbbra is csak álom marad. 

A Lenovo Smart Display elvileg idén nyáron lesz megvásárolható, 200 dolláros indulóárral. Ezért egy 8 hüvelykes érintőképernyő jár, de aki 250-et fizet, az 10 hüvelykes képernyőt kap. 

Az eszköz hátlapja egyébként szürkében és bambuszmintában is létezik, ez a rész dekorációs célokat szolgál. Az eszköz függőleges és vízszintes elrendezésben egyaránt használható, és digitális képkeretként is funkcionál, persze Google Fotók-támogatással. Belül egy Qualcomm Snapdragon 624 Home Hub processzor dolgozik, a képernyő full HD-s, a hangszóró 10 wattos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.