Hirdetés

Kevesebb mint fél óra alatt is feltölthet a OnePlus 9 Pro



|

A kínai gyártó legújabb csúcsmodellje vezetékesen és vezeték nélkül is nagyon gyorsan teljesen feltölthető lesz.

Hirdetés

Jövő héten fogja bemutatni a OnePlus a legújabb készülékeit, vagyis a OnePlus 9 szériát, amely modelljei letisztult dizájnt és 50 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát kaptak. A hivatalos bejelentés alapján persze érkeznek új információk a telefonokról, ezúttal például kiderült, hogy vezeték nélküli töltéssel nem egészen háromnegyed óra kell a 100%-os akkumulátorhoz, vezetékesen pedig alig fél óra szükséges a teljes töltéshez.

A legjobb töltési teljesítmény a OnePlus 9 Pro modellel és a OnePlus saját fejlesztésű 50W-os wireless töltőjével érhető el. Ebben az esetben a teljesen lemerült készülék a gyártó legújabb mérései szerint pontosan 43 perc alatt tölthető 100%-ra.

Hirdetés

Ez természetesen az ideális eset az új OnePlus töltőnek köszönhetően, más eszköz eredményét egyelőre nem publikálta a kínai vállalat. Praktikus megoldás továbbá, hogy a töltőn állítva és fektetve is elhelyezhető lesz a készülék.

A OnePlus 9 széria minden modellje támogatni fogja a 65W-os vezetékes töltést is, amellyel a OnePlus 9 és a 9 Pro is 29 perc alatt tölt fel 0-ról 100%-ra. Az alap OnePlus 9 készülék viszont gyengébb teljesítményre képes a wireless töltés esetében, ugyanis legfeljebb 15W-ot támogat.

A OnePlus hivatalos bemutatójára néhány nap múlva, március 23-án kerül sor, ekkor még több információt fogunk megtudni a kínai gyártó új szériájával kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.