Hirdetés

Kiderülhetett, mennyibe kerül majd az iPhone SE 4



|

Ha hihetünk az aktuális pletykának, továbbra is ez lesz az Apple legolcsóbb modellje.

Hirdetés

Hacsak nem kapunk rá valami kihagyhatatlan szolgáltatói akciót, manapság nagyon nehéz az iPhone SE mellett érvelni, hiszen egy több mint két éve megjelent modellről van szó, a 10 évvel ezelőtti trendet idéző vastag kávákkal és ujjlenyomat-olvasóval, nem is beszélve a mindössze 4,7 hüvelykes kijelzőről és a kezdetek óta gyenge üzemidőről, mindezért pedig idehaza 220 ezer forintot kér az Apple, ami azért nem kevés pénz.

Ezért is várják sokan messiásként a valószínűleg 2025 tavaszán befutó negyedik generációs iPhone SE-t, ami a pletykák szerint jóval korszerűbbé teszi az almás belépő modellt, egy új forrás pedig azt állítja, hogy ez nem jár majd jelentős áremelkedéssel.

Hirdetés

A napokban a Revegnus nevű szivárogtató számolt be róla az X felületét, hogy értesülései szerint az új iPhone SE ugyanannyiba fog kerülni, mint az aktuális modell, vagy ha árat is emelnek a cupertinóiak, annak mértéke nem haladja meg a 10 százalékot, így mindenképpen 500 dollár alatt marad a készülék. Összehasonlításként: az SE-ért most 429 dollárt kér az Apple, a második legolcsóbb almás mobil, az iPhone 13 viszont már 599 dollárról indul.

Magyarán ha Revegnus nem téved, az SE 4 kimondottan csábító ajánlat lehet, hiszen az eddigi híresztelések alapján ez is egy Face ID arcazonosítással felszerelt, OLED-kijelzős modell lesz, ami leginkább az iPhone 12/13/14 dizájnját fogja idézni, a jelenlegi kiadásnál több memóriával és korszerűbb processzorral, míg a hátlapján egyetlen, feltehetően 48 megapixeles kameralencse teljesít majd szolgálatot.

Azt ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy Magyarországon még annak ellenére is bekövetkezhet az áremelés, ha az amerikai ár megmarad 429 dollárnál, hiszen a gyenge forint miatt a múltban már többször is volt példa erre. Végezetül pedig arra is érdemes felhívni a figyelmet, hogy a jóslat posztolása után nem sokkal az egyébként veterán szivárogtatónak számító Revegnus törölte a teljes X-profilját, ami felveti a kérdést, hogy megbízható-e az árra vonatkozó információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.