Hirdetés

Újabb forrás erősítette meg, mikor futhat be az iPhone SE 4



|

Továbbra is úgy tűnik, hogy a legvalószínűbb forgatókönyv alapján alakul a legolcsóbb iPhone rajtja.

Hirdetés

Már piaci elemzések egész sora támasztja alá, hogy a pandémia óta a legdrágább, úgynevezett ultra-prémium telefonok irányába mozdult el a vásárlók érdeklődése, amit a Counterpoint Research áprilisi beszámolója részben azzal magyarázott, hogy  az emberek tovább szándékozzák használni a készülékeiket, mint korábban.

Akármi is legyen az eltolódás mozgatórugója, az uralkodó piaci trend alapján az Apple-nek nincs oka elsietni a legolcsóbb modellje, az iPhone SE frissítését, amelynek jelenleg forgalmazott változata még 2022 tavaszán lépett színre, a következő (negyedik) generációra pedig még várnunk kell egy darabig.

Hirdetés

Mivel eddig az összes iPhone SE márciusban vagy áprilisban került leleplezésre, puszta logikával is valószínűsíthető volt, hogy ha az idén tavasszal nem kapunk új modellt, akkor leghamarabb 2025-ben számíthatunk erre, amit már több pletyka is alátámasztott. Ezek sorához csatlakozott most a The Information aktuális értesülése, mely szerint 2025 tavaszán esedékes a negyedik generációs iPhone SE bemutatása.

Ahogy korábban más források, úgy a portál is úgy tudja, hogy az új népmobil az iPhone 14 dizájnjára fog épülni. A készülékről már állítólagos kiszivárgott rendereket is láthattunk, amelyek alapján az iPhone 14-hez képest az egyedüli szembetűnő változtatás az egyetlen lencséből álló hátlapi kamerarendszer lesz, ami az SE korábbi kiadásait is jellemezte.

A jelenleg kapható iPhone SE viszont még mindig a 2017-ben piacra dobott iPhone 8-ra épül, annak vastag káváival, ujjlenyomat-olvasójával és 4,7 hüvelykes LCD kijelzőjével, így a 6,1 hüvelykes OLED panellel és Face ID-vel szerelt iPhone 14-dizájn még a szimplább képalkotóval együtt is jelentős korszerűsítés lenne. Korábban ugyanakkor szárnyra kapott egy olyan híresztelés, mely szerint az új SE azonos kijelzőméret mellett kissé nagyobb lesz az iPhone 14-nél, ami akár vastagabb kávákra is utalhat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.