Hirdetés

Kiderülhetett, milyen új színekben érkezik az iPhone 16



|

Az Apple két extra színt is biztosíthat az idén debütáló új alapmodelleknél.

Hirdetés

Továbbra is sűrűn érkeznek az újabb és újabb pletykák a várhatóan szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone 16 modellcsalád kapcsán, s habár ezek elsősorban a drágább 16 Pro és 16 Pro Max modellekre koncentrálnak, elméletileg a normál 16-ról és 16 Plusról is kiderült már egy s más, például az, hogy ezek is megkaphatják az iPhone 15 Pro és Pro Max konfigurálható akciógombját, és hogy 6 GB helyett 8 GB memóriával érkezhetnek.

Most pedig itt egy újabb szivárgás, ami ezúttal az alap készülékek választható színeit próbálja elspoilerezni, hosszú hónapokkal a premier előtt.

Hirdetés

Mint ismert, az ősz óta forgalmazott iPhone 15 sorozatot csupa pasztell árnyalatban kínálják a cupertinóiak, így a feketétől eltekintve a kék, a rózsaszín, a sárga és a zöld változat is kimondottan halványnak mondhatók, olyannyira, hogy a kék például bizonyos megvilágítás mellett már-már fehérnek hat, amiben persze a matt felületű üveg (frosted glass) hátlapnak is van némi szerepe.

Azt ugyan nem tudni, hogy az iPhone 16 és 16 Plus esetében visszatérnek-e az élénkebb színek, de a kínai Weibó közösségi oldalon most azt állítja egy poszt, hogy a jelenleg kaphatók mellett két új változatot is kapunk a lila és a fehér képében. A bejegyzés csak az iPhone 16 Plust említi, de még sosem fordult elő, hogy az Apple eltérő színekben forgalmazta volna a kisebb és a nagyobb variánst, így joggal feltételezhető, hogy ebben az esetben az iPhone 16 is hat színben érkezik.

Az almás cég által többnyire ezüstnek hívott fehér kiadás visszatérésének bizonyára sokan örülnének, hiszen ez mindig is népszerű volt, most viszont hosszú évek után először csak a Próból és a Pro Maxből elérhető, és persze a lila is szerezhet magának néhány rajongót. Azt ugyanakkor most sem árt megjegyezni, hogy csak egy szóbeszédről van szó, ráadásul azon belül is a képlékenyebb fajtáról, hiszen a kínai közösségi média nem tartozik a legbiztosabb források közé.

Akárhogy is alakuljon a színválaszték, nemrég néhány dummy modell is felbukkant a neten, amelyek alapján az iPhone 16 és 16 Plus egy átszabott, iPhone X-re hajazó kameraszigettel támadnak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.