Hirdetés

Kiszivárgott a belépőkategóriás, 2018-as Samsung Galaxy J4



|

A 4-magos processzorra építő okostelefon már Android Oreo rendszerrel jelenhet meg.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy készül a Samsung Galaxy J4 2018-as verziója, amely egy belépőkategóriás okostelefon lesz. A Geekbench adatbázisában nemrég felbukkant egy Samsung SM-J400F kódnevű készülék. 

Hirdetés

A még be nem jelentett eszköz az adatok alapján Android 8.0 rendszert futtat, méghozzá egy 4-magos, 1,4 GHz-es processzoron. Ez feltehetően ugyanaz az Exynos 7570-es lapka, ami a 2017-es Galaxy J3-ban is volt. Mindehhez 2 GB RAM társul. 

A készülék egymagos pontszáma 623 lett, a többmagos 1815. Ezzel értelemszerűen a mezőny vége felé található a készülék, bár előfordulhat az is, hogy a mérési eredmények pontatlanok. 

A Samsung Galaxy J széria egy ártakarékos sorozat, ami természetesen megmagyarázza a visszafogott hardvereket. A Galaxy J4 elvileg a Samsung Experience kezelőfelülettel és az alacsony árcédulával hódíthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.