Hirdetés

Kiszivárgott a Xiaomi Mi Mix 2s



|

Kép és specifikációk is vannak a keret nélküli kijelzős újdonságról, ami az MWC-n debütálhat.

Hirdetés

A Xiaomi tavaly dobta piacra a Mi Mix 2-t, ami a közel keret nélküli kijelzős Mi Mix folytatása volt. A pletykák alapján a gyártó az idei MWC-n már a Mi Mix 2 felújított verzióját mutatja be. A keret nélküli kijelzős Mi Mix 2s specifikációi nemrég felbukkantak a kínai Weibón. 

Hirdetés

A szivárgások alapján a készülék kerámiaházas lesz, 5,99 hüvelykes képernyővel. Ez alatt a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája kap helyet, Adreno 630-as GPU-val és 8 GB LPDDR4X RAM-mal, valamint 256 GB tárhellyel. 

A hátlapi dupla kamera 12 megapixeles szenzorokkal és optikai zoommal dolgozik. A globális LTE-támogatás mellett érdekes újítás lesz a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó. 

Nemrég egy renderelt kép is előkerült a Mi Mix 2s-ről, amely sokat elárult az eszközről. A kijelzőbe nem lóg majd be egy vaskos szenzorsáv, az előlapi kamerát pedig a jobb felső sarokba rejtik, és csak kevés helyet vesz majd el az előlapból. A kijelző keretei vékonyabbak, mint a Mi Mix 2-nél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.