Hirdetés

Kiszivárgott gyári képeken a Samsung új néptelefonjai



|

A koreaiak hamarosan két, kísértetiesen hasonló középkategóriás mobillal jelentkeznek.

Hirdetés

Ha hihetünk a Canalys februárban megosztott elemzésének, a tavalyi év tíz legnépszerűbb okostelefonjából három is a Samsung középkategóriás Galaxy A-modellei közül került ki, így hiába érdekesebbek az olyan csúcstechnológiás erőgépek, mint az S24 Ultra vagy a Z Fold-széria, a nép elsősorban a megfizethetőbb készülékeket veszi a koreaiaktól.

A tavasz beköszöntével pedig tovább erősít a közel 10 éve forgalmazott sorozat, a Samsung ugyanis jó eséllyel rövidesen leleplezi a Galaxy A55 és A35 néven futó 2024-es modelljeit, amelyekről most egy adag hivatalosnak tűnő promóanyag került ki az internetre.

Hirdetés

A várakozások szerint a cég néhány napon belül, március 11-én fogja bemutatni az új népmobilokat, ezt megelőzve pedig az egyik legszorgosabb mobilos szivárogtató, Evan Blass szállította a színfalak mögül kicsempészett rendereket. Ezeket elnézve a Galaxy A55 és az A35  kiköpött másai lesznek egymásnak, első pillantásra csak az oldalsó antennacsík különbözteti meg őket, ami az olcsóbb típusról hiányzik, vélhetően a műanyagból készült keret miatt.

Ha hihetünk Blassnek, mindkét modell hátlapján egy háromlencsés kamerarendszer figyel majd, ám míg az A35 esetében 8 MP-es ultraszéles, 50 MP-es széles és 5 MP makró szenzorokat kapunk, addig az A55 kapcsán már 12 MP-es ultraszéles lencsével számolhatunk, valamint nem 13, hanem 35 MP-es szelfikamerával köszön be a drágább készülék.

A kamerás képességeken túl a korábbi szivárgások arra utaltak, hogy az A35-ben az Exynos 1380, az A55-ben pedig az Exynos 1480 processzor teljesíthet szolgálatot, valamint mindkét készülékbe 120 Hz-es AMOLED kijelző és 5000 mAh akkumulátor kerül. Hogy aztán a Samsung mindebből mit igazol be, az a hivatalos bejelentésig kérdéses marad, ahogyan az árazás és a megjelenési dátum is.

A tavalyi elődmodellek, vagyis a Galaxy A34 és az A54 mindenesetre március közepén kerültek piacra, így jó esély van rá, hogy a 2024-es frissítésre sem kell sokat várni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.