Hirdetés

Kiszivárgott, hogy milyen lesz a Honor Play 4 Pro



|

Özönlenek az új Honor készülékek, és ezek között mobil is akad. A legújabb a Honor Play 4 Pro lesz.

Hirdetés

A Honor a Google-támogatás hiánya ellenére is igyekszik valódi dömpinggel lefedni a piacot, így nemcsak tévéket, viselhető eszközöket, porszívókat, ventilátorokat és fogkeféket hoz, hanem új mobilokat is. A Play 4T és a Play 4T Pro után most a Play 4 Pro érkezik Kirin lapkával, 5G-támogatással, 40 wattos gyorstöltéssel és LCD-kijelzővel. Állítólag Sony IMX600y szenzort használ majd a fő kamerája. 

Hirdetés

A szakértők szerint Kirin 820-as SoC-t épít a mobilba a Honor, elvégre ez támogatja a 40 wattos gyorstöltést és az 5G-t is. A hátlap érdekesre sikerült, ilyen Kirin logót a márka eddig még nem használt. A külső egyébként utal rá, hogy valamilyen szinten játékosoknak készül az eszköz. 

A hátlapra és az előlapra is két-két kamerát építenek, utóbbiakat a bal felső sarokba fúrják. Az ujjlenyomat-olvasó jobb oldalra kerül, ugyanis az LCD-panelekbe egyelőre nem tudnak szenzort építeni, bár zajlanak az ilyen irányú fejlesztések. Jackcsatlakozó ezen a készüléken sem lesz a kiszivárgott képek alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.