Hirdetés

Kiszivárgott képeken a full frame tükör nélküli Leica SL2 fényképező



|

47 megapixeles szenzorral és textúrázott dizájnnal jön a Leica újdonsága.

Hirdetés

A Nokishita blog két új képet osztott meg a közelgő Leica SL2 fényképezőről. Ez a gép a Leica SL rendszerét elsőként használó SL (Typ 601) utódja lesz, vagyis közel 4 év lemaradással követi az első modellt. 

Hirdetés

Az SL2 külsőleg és belsőleg is tartogat változtatásokat. Dizájnban észrevehető lesz a megújulás, a sima házat ugyanis strapabíróbbnak tűnő külsőre cseréli a gyártó, tapadósabb dizájnnal. A textúrázott külsőt egyébként már többen előre kritizálták. 

Ami a Leica SL2 full frame tükör nélküli fényképezőgép a pletykák szerint már 47 megapixeles szenzorral érkezik, ami előrelépés az elődben található 24 megapixeles érzékelőhöz mérten. Lesz cine videomód, illetve 4K-s felvételi lehetőség is. 

Ami pedig a Leica SL2 árát illeti, nagyjából a 6000 dolláros magasságot lehet belőni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.