Hirdetés

Kiszivároghatott a 2022-es MacBook Air dizájnja



|

A MacBook Air következő generációja már a legújabb MacBook Prók dizájnját viselheti.

Hirdetés

A MacBook Air jó okkal örvend komoly népszerűségnek, hiszen 1000 dolláros (idehaza 430 ezer forintos) listaárával nem csak ez az Apple legolcsóbb laptopja, de az aktuális verziójában már a cupertinóiak bivalyerős, házon belül fejlesztett M1 SoC-je dolgozik.

A legfrissebb generáció viszont novemberben már a második születésnapját ünnepli, ezért jó esély van rá, hogy az ősz során befut egy újabb kiadás, amely nem csak az erőforrás, de a 2018 óta használt dizájn tekintetében is nagy változásokat tartogathat.

Hirdetés

Az utóbbiról most egy állítólagos kiszivárgott render is árulkodik, ami az Apple First jóvoltából jutott el hozzánk. A kép alapján az új gép legnagyobb dobása a jóval drágább MacBook Próról ismerős, vékonyabb kávákkal és kameraszigettel szegélyezett Retina kijelző lehet. Ez mindenképp szimpatikus húzás lenne, persze csak ha nem járna (komoly) áremeléssel.

A 2022-es MacBook Air kapcsán már több pletyka is szárnyra kapott. Az egyik, hogy egy szintén a MacBook Próra hajazó kialakítású, de teljesen fehér billentyűzettel érkezik. A madárkák továbbá a még be sem mutatott, 8 magos M2-s chipről, USB-C és Thunderbolt portokról, 20 órás üzemidőről és 2 TB-os maximális tárhelyről is csiripelnek, legfeljebb 16 GB memóriával.

Habár egy darabig korábbra várták az új gépeket, a megjelenést már két ismertebb elemző is az év második felére jósolja. Természetesen most is érvényes a szokásos kikötés, hogy mindez csak szóbeszéd, tehát semmit sem szabad biztosra venni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.