Hirdetés

Kiszivároghatott a Samsung új olcsó mobiljának dizájnja



|

A jól ismert stílusjegyekkel támadhat a Samsung Galaxy A23.

Hirdetés

Utoljára decemberben történt hírértékű szivárgás a Samsung belépőszintű okostelefonja, a Galaxy A23 kapcsán, amikor is a holland Galaxy Club kürtölte világgá, hogy értesülései szerint 50 megapixeles kamerával érkezik majd a készülék.

Ezúttal pedig a közismert szivárogtató, Steve Hemmerstoffer, vagyis OnLeaks állt bele a témába, aki a Collegedunián osztott meg egy nagy adag rendert, melyek állítólag az A23 végleges dizájnjába engednek alapos bepillantást.

Hirdetés

A képek alapján az alapmobil idén sem kapja meg a lyukkamerás kialakítást, a szelfilencse továbbra is a Samsung olcsóbb mobiljainál használt, könnycsepp-szerű belógásból lövi majd a felvételeket. Aki "mozgásban" is szeretné látni, ide kattintva érheti el a render 360 fokos videóját.

A minden szempontból hagyományosnak mondható dizájnnál jóval beszédesebb a pillanatnyilag legvalószínűbbnek gondolt specifikiáció:

  • 6,4 hüvelykes, 90 Hz-es LCD kijelző
  • MediaTek Dimensity 700MT6833 5G processzor
  • 50MP (széles)/ 8MP (ultraszéles)/ 2MP (makro)/ 2MP (mélység) hátlapi kamera
  • 13MP-es előlapi kamera
  • 6GB memória, 128 GB tárhely
  • 5000 mAh Li-Po akkumulátor, 18W gyorstöltés
  • Kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó
  • 167,2 x 76,4 x 9mm-es kialakítás

Magyarán továbbra is úgy tűnik, hogy a 48 megapixeles A22 után 2 megapixelnyit lépünk előre kamerafronton, a készülék kategóriáját tekintve pedig nem nevezhető meglepőnek a MediTek alap chipjének használata sem. Ami a megjelenési dátumot illeti, ezt most éppen március 31-re saccolják az okosok, de korábban volt szó március 17-i leleplezésről is. Biztosat csak a Samsungtól fogunk majd megtudni, így a hivatalos leleplezésig kezeljük tájékoztató jellegűként a felsoroltakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.