Hirdetés

Kiszivároghatott az iPhone 13 megjelenési dátuma



|

Ha igaz a pletyka, néhány héten belül érkezik az almás mobilok következő generációja.

Hirdetés

Az Apple éveken át szeptemberben esett túl az új iPhone-ok leleplezésén, tavaly azonban a koronavírus alaposan belekavart a megszokott menetrendbe, így október 13-án került sor az eseményre.

A közismert szivárogtató, Jon Prosser értesülései szerint viszont az idén már visszatérhet a jól bevált ütemezés, vagyis szeptemberben láthatjuk az újdonságokat.

Prosser úgy tudja, hogy a bemutatóra szóló hivatalos meghívót szeptember 7-én küldik ki, magát a prezentációt pedig 14-én tartják. Az iPhone 13-széria előrendelése állítólag szeptember 17-étől indul, míg a tényleges piaci rajtot szeptember 24-re időzítik a cupertinóiak.

Hirdetés

A szivárogtató meg nem nevezett forrásokra hivatkozik, a hírrel pedig arra reagált, hogy korábban egy kínai oldal, az IT Home szeptember 17-i megjelenési dátumot emlegetett. Prosser kapcsán ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy ő sem tévedhetetlen, az AppleTrack 183 pletyka alapján 74,3%-ra értékeli a szivárogtató megbízhatóságát.

Az őszi műsort egyébként nem csak azoknak érdemes várnia, akik telefoncsere előtt állnak, az eseményen ugyanis az Apple Watch Series 7, az AirPods 3, az iPad mini 3 és az iPad 9, illetve az új MacBook Pro is megmutathatja magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.