Hirdetés

Kiváló képeket lő a OnePlus 5



|

Nagy dinamikatartományról árulkodnak azok a fotók, amelyeket Pete Lau osztott meg.

Hirdetés

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője az elmúlt hetekben gyakorlatilag minden nap megosztott valamilyen érdekességet a OnePlus 5-ről. Ezúttal több fotót tett közzé a Weibó-fiókján keresztül. 

Hirdetés

Bár a metaadatok nem állnak rendelkezésre a fotók hitelesítéséhez, azok elvileg érintetlenek, és a OnePlus 5-tel készültek. 

A felbontásuk 4608 x 3456-os, vagyis a jelek szerint az egyik szenzor biztosan 16 megapixeles a dupla hátlapi kamerán. 

A képminőséggel semmi probléma, vagyis a készülék felér majd a jelenlegi élmezőnyhöz, beleértve a nagy dinamikatartományt is, aminek hála egy naplemente fotózása sem probléma. 

Egyelőre nem derült ki, hogy pontosan milyen konfigurációjú lesz a OnePlus hátsó dupla kamerája, amelynek a fejlesztését a DxO segítette. A jelenlegi feltételezések szerint nem az LG-t vagy az Apple-t követi a OnePlus, hanem a Huaweit, és a második kamera monokróm lesz. 

Magyar idő szerint kedden kora este kezdődik a OnePlus 5 bemutatója. Mit tudunk eddig a OnePlus 5-ről? Itt mindent összegyűjtöttünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.