Hirdetés

Könnyebb lett a viberes csoportokban beszélgetni



|

Letűzhető üzenetekkel és csoporton belüli válaszokkal frissített a hazánkban népszerű üzenetküldő.

Hirdetés

A Viber egyike a legnépszerűbb üzenetküldőknek, hazánkban főleg sokan részesítik előnyben a Messengerrel vagy a WhatsApp alternatívával szemben. A legutóbbi frissítés is dobott a használati élményen. 

Hirdetés

A legújabb verzióban már vannak letűzhető üzenetek, amelyeket a csoportok adminisztrátorai állíthatnak be a beszélgetések tetejére. Ezek azok a fontos üzenetek, amelyeket minden résztvevő azonnal láthat a chat közben. 

Ezek a letűzött üzenetek egy lila sávban jelennek meg, és a beszélgetés közben is láthatóak maradnak. A funkció egy-egy üzenet nyomva tartásakor jelenik meg. 

Szintén újdonság, hogy a csoportokon belül egy-egy konkrét üzenetre is lehet már választ írni, hasonló módon. Így érthetőbb lesz, hogy ki mire válaszolt, főleg, ha időközben valaki témát váltott. 

Az új broadcast funkció emellett lehetővé teszi ugyanazon üzenetek megosztását több címzett számára, de privát módon. Ez kiváló megoldás, ha nem akarunk egyébként ismeretlen embereket egy csoportba felvenni, de valamit mindenkivel tudatnánk. A frissítés több hullámban, a következő napokban válik elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.