Hirdetés

Könnyen javíthatónak ígérkezik a Xiaomi Mi 11



|

A gyártó legutóbb közzétett videója alapján viszonylag egyszerűen szétszerelhető készülék, így az alkatrészek esetleges cseréje sem okoz majd gondot.

Hirdetés

Egyre több információ derül ki a Xiaomi következő vezető termékéről, a legújabb Mi 11 okostelefonról, így egy új gyártói videónak köszönhetően már azt is megtudtuk, hogyan néz ki darabokra szedve a készülék. A Xiaomi Mi 11 termékcsalád Pro és Ultra darabjai például Qualcomm Snapdragon 888 chipsettel készülnek, és kiváló lesz a beépített kamerájuk, viszont a normál Mi 11-ek magas teljesítményre lesznek képesek. Utóbbinak már kiderült a hivatalos magyarországi árazása is.

Hirdetés

A Xiaomi legújabb videós bemutatójában megtekinthető, hogy mennyire könnyedén szedhető darabokra néhány egyszerű eszköz segítségével a Mi 11. Amellett, hogy betekintést kaptunk az egyes komponensek tulajdonságaiba, megfigyelhető az egyes darabok cserélhetősége is. A bemutató alapján minden remekül kezelhető, és ránézésre nem tűnik bonyolultnak az esetleges javítás sem.

A Xiaomi Mi 11 kiemelkedő tulajdonságait a kínai vállalat egy rövid, alig egy perces videóban is összefoglalta, a rengeteg adattal teli összeállítás alább tekinthető meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.