Hirdetés

Központi hiba miatt voltak elérhetetlenek a Vodafone bizonyos előfizetői



|

A feltöltőkártyás SIM-ek nem csatlakoztak a cellákra.

Hirdetés

Frissítés: A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy a feltöltőkártyás ügyfelek szűk körét érintő problémát elhárították, ugyanakkor arra kérik az érintett ügyfeleket, hogy a teljes helyreállítás érdekében indítsák újra a készülékeiket. Az okozott kellemetlenségek miatt egy hétre szóló 3GB díjmentes adatot és korlátlan hívásopciót kapnak, melyről e-mailben küld értesítést a szolgáltató az érintett ügyfeleknek.

Korábban írtuk A Telex számolt be arról, hogy olvasók jelezték, november 3., avagy szerda reggel óta elérhetetlenek bizonyos feltöltőkártyás telefonszámok. Az ügyfélszolgálat tájékoztatása alapján több ezer szám érintett, a problémát pedig egy központi hiba okozta, minek következtében "kezelhetetlen méretű" mennyiségben tiltottak le telefonszámokat.

Hirdetés

Ugyanakkor a Vodafone Magyarország sajtóosztálya a lap érdeklődésére azt válaszolta, a fennakadás az ügyfelek szűk körét érinti, a munkatársak dolgoznak a probléma elhárításán, addig pedig az ügyfelek türelmét és elnézését kérik. 

A leállás tehát nem volt tervezett, és remélhetőleg rövidesen minden helyreáll. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.