Hirdetés

Látványos képeken csodálhatóak meg az új Samsung Galaxy S21 mobilok



|

Valódi fotók és megbízható informátorok adatai alapján készültek a jó minőségű, renderelt képek a Galaxy S21 szériás készülékekről.

Hirdetés

Elvileg január 14-én hivatalosan is bemutatkozik a Samsung Galaxy S21, a Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra. A LetsGoDigital pedig most remek minőségű, renderelt képeket tett közzé ezekről a készülékekről. A képeket valódi fotók és megbízható informátorok adatai alapján alkották meg, a látottak pedig passzolnak ahhoz, amit az eddigi szivárgásokban láttunk. 

A Galaxy S21 Ultra lekerekített szélű képernyőt kap, a szériában egyedüliként. A hátlapra négy kamera kerül, továbbá egy új ISOCell Vizion 3D ToF szenzor és a LED-es vaku. A 108 megapixeles HM3-as fő szenzor mellé 12 megapixeles ultraszéles és két 10 megapixeles zoomkamera (3x és 10x) kerül majd, az előlapi szelfikamera 40 megapixeles lesz. 

Hirdetés

A 6,8 hüvelykes kijelző 120 Hz-es képfrissítést kínál majd, elvileg 1440p-s felbontás mellett is. Ez alatt Exynos 2100 chip lesz, 12/128 és 16/512 GB-os konfigurációban, 5G-képesen, 5000 mAh-s akkumulátorral (ami 25 wattos gyorstöltést támogat). Fekete és ezüst szín lesz a topligás modellből. 

A Galaxy S21+ hátlapja viszont műanyag lesz, a kamerasziget három egységet rejt: a fő szenzor 12, a 3x-os zoomkameráé 64 megapixeles lesz. A 6,7 hüvelykes, lapos kijelző 1080p-s, az akku pedig 4800 mAh-s. Színből itt már a lila is játszik. 

A sima Galaxy S21-nél a szürke, fehér, lila mellett pink opció is lesz, a Galaxy S21+ modellhez képest kevesebb lesz a RAM továbbá, itt "csak" 8 GB. 

Az alábbi galériában mindez megcsodálható. 

Nektek mi a véleményetek az új Galaxy szériáról, ilyesmit képzelnétek el?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.