Hirdetés

Legalább két évig marad még a belógó szenzorsáv az iPhone-ok kijelzőjén



|

Egy megbízható szivárogtató szerint az úgynevezett notch a 2021 őszén érkező iPhone 13 mobilokon is ott lesz még.

Hirdetés

Tény, hogy az elmúlt három év iPhone-felhozatalánál látott, úgynevezett notch jellegzetes megjelenést biztosít az Apple okostelefonjai számára, de egyre több kritika éri mostanában az Apple-t, hogy nem vált. Elvégre az androidos mezőny rég fúrt vagy felugró szelfikamerákat használ, és jelenleg próbálják bevezetni a képernyő alá épített megoldást is.

Vajon mi lehet a terve az Apple-nek? Az utóbbi időben különösen megbízható Ice Universe kapott néhány tippet erre vonatkozóan. 

Hirdetés

A jól értesült forrásai szerint az iPhone 12 mobilok kijelzőjébe pont ugyanolyan szenzorsáv lóg majd be, mint a jelenlegi modelleknél. És nem csak egy, hanem legalább két generáción át ez még velünk is marad, ugyanis állítólag a 2021 őszére várható iPhone 13 széria képernyőjébe is belóg majd érzékelősziget. Igaz, az már valamivel laposabb lehet. 

A kevésbé kritikus hangok szerint az Apple vonakodása érthető, a cég ugyanis nem szereti a kísérleti és a nagyon új technológiákat, ezért mindig csak olyat hajlandó beépíteni a termékeibe, amik már jelesre vizsgáztak és megfelelő minőséget képviselnek. 

Az iPhone 12 széria október 13-án, 19 órakor debütál, de a Weibón elvileg mind a négy új iPhone-ról kiteregettek már minden információt

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.