Hirdetés

Lehet, hogy mégsem Meta lesz a Facebook új neve?



|

A védjegyre egy másik cég már előbb bejelentkezett.

Hirdetés

A közelmúltban jelentette be Mark Zuckerberg, hogy a Facebook, mint cég neve megváltozik, hamarosan a Meta név fogja majd össze a Facebook és Instagram közösségi oldalakat, a WhatsApp üzenetküldőt, illetve a VR-os üzletágat, amit most még Oculusként ismerünk. Nem a legegyedibb elnevezés, de nem is kell mindig az egyediségre törekedni.

Adódott azonban egy probléma: Joe Darger és Zack Shutt valamivel több mint egy éve alapította meg META nevű, PC-kkel foglalkozó vállalkozását, és idén augusztusban nyújtottak be kérelmet a név levédetésére.

Hirdetés

Nem tudjuk, a Facebook mikor jelezte az illetékes hivatalnál a változtatást, de ha pusztán az időrend számít, lehet, hogy Zuckerbergéknek ki kell találniuk valami újat (a "Metal" például elég jó alternatíva lenne...). A Meta PC alapítói hajlandóak visszalépni, ha a Facebook legalább 20 millió dollárt ajánl nekik. A srácoknak egyébként jó a humora: rövid videóban bejelentették, hogy az új nevük:

Facebook.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.