Hirdetés

Lesz jackcsatlakozó a OnePlus 5-ön



|

Carl Pei tweetjei legalábbis arra utalnak, hogy lesz - csak nem ott, ahol eddig.

Hirdetés

Carl Pei a OnePlus társalapítója, és a Twitteren gyakran vannak érdekes megjegyzései. Főleg az új készülékek megjelenése előtt. 

Hirdetés

Legutóbb például megkérdezte, hogy miről kellene aznap tweeteljen, mire azt a választ kapta, hogy arról, hová lett a OnePlus 5 jackcsatlakozója. A kérdés azért merült fel, mert a OnePlus 5-ről kiszivárgott képeken nem látható a készülék alján a jackcsatlakozó, pedig a OnePlus 3-on és 3T-n ott volt.

A OnePlus vezére ezután egy rejtelmes válasszal szolgált, aminek a hatására a GSMArena úgy döntött: a jackcsatlakozót nem száműzte a OnePlus, csupán áthelyezte a készülék tetejére. 

Bár ezt még hihetnénk spekulációnak, Carl Pei egy kicsit később bevallotta a Twitteren - belinkelve a GSMArena írását -, hogy óvatosabbnak kellene legyen a tweetjeivel. 

A OnePlus 5 az egyik legjobban várt okostelefon idén. Egyelőre nem tudni, hogy mikor mutatkozik be, de a tippek szerint heteken belül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.