Hirdetés

Leszámol a keresősávval a Firefox 57



|

A változtatás a Mozilla új felhasználói felülete miatt lép életbe, de azért még életre lehet kelteni a keresősávot.

Hirdetés

Egykor a legtöbb böngésző még külön szövegbeviteli mezőt kínált a webcímek beírásához és a keresések végrehajtásához. Manapság ez már nem divat, és egyre többen állnak át arra az univerzális címsorra, amit a Google Chrome-ból is ismerünk. Ebben keresni és URL-t megnyitni egyaránt lehet. 

Hirdetés

A Firefox sokáig kitartott a klasszikus dizájn mellett, azonban a Firefox 57-tel kezdődően a Mozilla is leszámol a külön keresősávval. 

Az új, Photon nevű kezelőfelület keretében nincs többé keresősáv, az ugyanis felesleges: a címsorból rég lehet keresni, a keresősáv csak helypazarlás lenne. 

Akinek hiányozna a keresődoboz, az persze visszaállíthatja a testre szabási beállításoknál, illetve frissítéskor eleve nem tünteti majd el a Firefox. 

A Firefox idén sok változtatáson megy át, ez a kisebbek közé sorolható - ugyanakkor a legtöbb ember számára észrevehetőbb lesz, mint a többi. A Mozilla böngészője többszálas böngészőként sokat javított a teljesítményen és stabilitáson, a Firefox 57 pedig végleg leszámol a régi beépülőkkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.