Hirdetés

Új, K-szériás mobilokkal jelentkezett az LG



|

2020 második negyedévében startolnak el a középkategóriás, androidos okostelefonok.

Hirdetés

Az LG frissített K szériás okostelefonokkal jelentkezett, amelyek kamera és teljesítmény terén hoztak némi újdonságot a középkategóriába. A gyártó versenyképes árakat is ígér a K61, K51S, K41S mobilokhoz, amelyek Európában az idei második negyedév során válnak majd elérhetővé. Mindhárom új mobil 6,5 hüvelykes kijelzőt és négy hátsó kamerát kap.

Hirdetés

A kamerák között van egy HD, egy széles-látószögű, egy mélységérzékelős és egy makrófotózáshoz ideális darab. A K61-nél a fő szenzor 48 megapixeles, a K51S-nél 32, a K41S-nél 13 megapixeles, az előlapi szenzor pedig 16, 13 és 8 megapixeles, ebben a sorrendben. Az árakat sajnos nem hozták nyilvánosságra. 

A K61-es modell 8-magos, 2,3 GHz-es lapkára épít 4 GB RAM-mal és 64/128 GB tárhellyel, 4000 mAh-s akkuval, titán, fehér és kék színekben. A K51S-nél a RAM csak 3 GB, a tárhely pedig 64 GB-os lehet, a fehér szín helyett továbbá pink van. A K41S-nél be kell érni 2 GHz-es CPU-val és 32 GB tárhellyel, valamint titán, fekete, fehér színekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.