Hirdetés

LG mini-LED-kijelzőt kaphat a következő Apple iPad Pro



|

Nyílt titok, hogy mini-LED-kijelzőre váltana tabletfronton az Apple - úgy látszik, az LG segíthet ebben.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban többször lehetett már hallani, hogy mini-LED-kijelzőt hozna a következő iPad Pro táblagépekbe az Apple. Ezek elvileg még idén debütálnak, és most úgy néz ki, hogy az LG-től kapják meg ezt a speciális képernyőt. Bár ezek a panelek is LED-eket használnak, a mini-LED nem egyenlő az OLED-del. Ezek ugyanis LCD-panelt alkalmaznak, amelyek háttérvilágításáért LED-ek felelnek, viszont kisebbek, mint a normál LED-es LCD-k esetében, vagyis több LED chippel, nagyobb fényerővel, gazdagabb színekkel és sötétebb feketékkel dolgozhatnak a gyártók. 

Hirdetés

Az Apple az LG segítségével térne rá a mini-LED-es vonalra, a LED-es chipeket pedig a tajvani Epistar gyártja majd - a tartalékos beszállítója a Samsung lesz az Apple-nek. 

Az új mini-LED-es LCD-kijelző a 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépben debütálhat elsőként, és az Apple valószínűleg azt reméli, hogy ez némi előnyt is jelent majd az eszköz számára. Később aztán monitorokban és MacBookokban is bevetheti a technológiát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.