Hirdetés

LTE-támogatást és kéthetes üzemidőt kapott a Garmin legújabb okosórája



|

A Forerunner széria legújabb darabja a komoly teljesítmény mellett tartós akkumulátort is kínál.

Hirdetés

A Garmin a 2021-es Global Running Day, vagyis a futás világnapja alkalmából bemutatta a legújabb okosóráit, amelyeket a gyártó kifejezetten a futáshoz és a fitnesz edzésekhez tervezett. A Garmin számos különböző termékcsaládja szűk célcsoportoknak készül, nemrégiben például az extrém sportolóknak szánt Enduro modelleket mutatta be a cég, de készítettek már okosórákat kifejezetten gamerek és streamerek, illetve nők számára is.

A Garmin Forerunner 55 és a Forerunner 945 LTE modellek igencsak tartós teljesítményre képesek, egy töltéssel akár két teljes hetet is kibírnak, de a folyamatos nyomkövetéssel is 20 órán keresztül használhatóak egyhuzamban. Az olcsóbb Forerunner 55 három különböző színben érhető el, praktikus funkciói közé tartozik a légzésfigyelő és a stressz-megfigyelés, ezek mellett pedig a rendszer javaslatokat tesz az edzések alatt a pihenőidőkre.

Hirdetés

A Forerunner 945 a Garmin egyik csúcskategóriás modellje, amely ezúttal már támogatja az LTE kapcsolatot, így akár a felhasználók otthon is hagyhatják a telefonjukat az edzés ideje alatt, hiszen folyamatosan megmarad az összeköttetés az okosórával. A 945 LTE a beépített térkép mellett számos egészségi és fitnesz szenzort kapott, így a Pulse Ox szenzor és a sport applikációk is segítik a tulajdonost.

Mindkét új Garmin modell már megvásárolható - a Forerunner 55 csupán 199 dollárba, a Forerunner 945 LTE 650 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.