Hirdetés

Luxusmobilt olcsón - most bárki kaphatott



|

A Vertu elárverezte a megmaradt telefonjait, amelyek így már csak szimplán drágák.

Hirdetés

A múlt hónapban végleg lehúzta a rolót a luxusmobilokkal foglalkozó Vertu, amely a brit gyárát is bezárta. A cég most a megmaradt készleteit és a Vertu Museum Collection tartalmát is elárverezte, az eladások elvileg tegnap este zárultak le. 

Hirdetés

Az aukció keretében bárki hozzájuthatott a luxustermékekhez, csillagászati ár helyett csak szimplán drágán. Aranyozott mobilok, BlackBerry-klónok, krokodilbőr, koncepciók, bronz szobrok, programozórendszerek és munkaállomások, minden volt a kínálatban. 

Bár a Vertu készülékei sosem értek fel teljesítményben vagy tudásban az aktuális csúcsmodellekhez, a néhány éves lemaradást méregdrága berakásokkal (bőr, drágakövek, zafírüveg) kompenzálták. 

A cég egy plusz szolgáltatást is adott a készülékei mellé, amelynek keretében a felhasználók "élő Sirit" kaptak - a vonal túloldalán segítettek utazást szervezni, asztalt foglalni, jegyet vásárolni, vagy bármi másban közreműködni. 

Bár a 10 000 dollár fölötti kategóriában nem kell sok mobilt eladni a nyereséghez, a jelek szerint ez mégis nehézségekbe ütközött. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.