Hirdetés

Már elérhető a Windows 10 következő nagy frissítése



|

A Windows 10 májusi frissítése, vagyis a 1903-as verzió már elérhető az Insider előzetes program keretében.

Hirdetés

A Microsoft nagy frissítést adott ki a Windows 10-hez. Ezt viszont csak azok érhetik el egyelőre, akik már bekapcsolódtak az Insider előzetes programba. Ők már hozzáférnek a Windows 10 2019. májusi frissítéséhez, vagyis a 1903-as verzióhoz (ami egyben a 18362-es build is). 

Hirdetés

Aki letölti és telepíti ezt a csomagot, az már új Windows-funkciókat élvezhet, többek között a világos témát. Természetesen ebben a buildben bőven akadhatnak még hibák. A Microsoft például arra figyelmeztet, hogy a 1903 negatívan befolyásolhatja a vendégklienseket vagy az IOMMI-t használó virtuális szervereket. Vagyis az ilyen gépeken gond lehet a VBS-sel vagy a Windows Credential Guarddal. 

A Microsoft közzétett egy letöltési linket is a 10.0.18362-es SDK-hoz is. Ennek főként azok örülhetnek, akik a Windows Subsystem for Linuxon vagy a Windows UI Libraryn dolgoznak. A kitet az Insider program Release Preview Ringjén keresztül lehet elérni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.