Hirdetés

Már letölthető a macOS Big Sur



|

Többé nem bétázik az Apple asztali operációs rendszere, elérhető a végleges macOS Big Sur.

Hirdetés

Végre mindenki számára elérhető stabil kiadásban az Apple legújabb asztali operációs rendszere, a macOS Big Sur. Éppen időben az új Macekhez. 

A macOS Big Sur bétaként már a WWDC óta elérhető volt, és számos változást hozott mind külsőben, mint a motorháztető alatt. Az Apple rendszere modernebb lett, és természetesen a macOS név is ezt jelzi egy ideje (és ezért hagyták el anno az OS X nevet). 

Hirdetés

Az új rendszer kezelőfelülete sokkal jobban idomul az iOS-hez, illetve az ikonok és az áttetsző felületek szintén abból merítenek. A vezérlőközpont szintén a mobilon elérhető megoldást másolja, és ugyanígy van ez az értesítési központtal is. Ráadásul még iOS-stílusú widgeteket is lehet alkalmazni. 

A legfontosabb azonban az új Apple processzorok (mint az M1) támogatása, ami az új MacBook Air, MacBook Pro és Mac mini gépekbe kerül.

A macOS Big Sur már beszerezhető a Mac App Store-ból a kompatibilis gépeken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.