Hirdetés

Március legjobb új alkalmazásai iOS-re



|

Mutatunk öt nagyszerű appot a legújabbak közül, amelyek iPhone és iPad készülékeken is hasznosak lehetnek.

Hirdetés

Az MWC-nek már rég vége, de a WWDC még messze van. Ez talán azt jelentené, hogy a fejlesztők mostanában nem töltenek fel újabb és újabb appokat az App Store-ba? Természetesen folyamatosan érkeznek a friss alkalmazások. Ezek közül mutatunk most öt kiválót. 

Hirdetés

Photos Companion

Ez az app a Microsoft Garage-projektjeként kezdte. Az egyetlen célja az, hogy a fotóinkat átvigye az okostelefonunkról a PC-re, könnyen és gyorsan. Ehhez elegendő egy QR-kódot beszkennelni, ami a PC kijelzőjén jelenik meg. Ezután kiválasztjuk, hogy mely fotókat küldenénk át, majd WiFi-n keresztül egyből a gépen találjuk a képeket. 

Emoji Charades

A kitalálós társasjátékok modern kiadása ez, méghozzá emojikkal. A játékhoz két eszközre lesz szükség. Az egyiket egy játékos tartja a kezében, és a megjelenő szavakat megpróbálja emojivá alakítani. A többiek a másik készüléken megjelenő emojit nézik, és megpróbálják kitalálni az eredeti szót, szavakat. 

Resize 2x

Sokszor kell megvágni vagy lekicsinyíteni a fotóinkat, ritka alkalmakkal pedig pont azt szeretnénk, hogy egy kép nagyobb legyen. Ez az app megpróbálja a kiválasztott kép felbontását növelni úgy, hogy fejlett algoritmus használatával okosan helyezi el az új képpontokat, és éppen oda, ahová azokat kell. Természetesen inkább rajzokhoz ideális, mint valódi fotókhoz. 

Wav Voice Tune

A hangkilp felvétele után nem csak kipofozhatjuk a felvételt, de különböző torzításokkal is játszhatunk, megváltoztathatjuk a hangunkat, és így az énektudásunkat is. Akkor is remek választás, ha a szűrőkkel csak úgy játszanánk, esetleg vicces hangon küldözgetnénk üzeneteket a barátoknak. 

Environments

Aki szereti a relaxáláshoz, meditáláshoz kitalált appok hangjait, az nem csalódik majd ebben az alkalmazásban. A program olyan hangokat ígér, amiket még az 1960-as és az 1970-es években vettek fel. 22 felvétel van, mindegyik körülbelül 30 perces. Ismétlés vagy generált zaj egyikben sincs. Valódi természet, valódi felvételek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.