Hirdetés

Megbuktak a Samsung Galaxy S21-be szánt olcsóbb kijelzők



|

Úgy volt, hogy költséghatékony BOE panel kerülhet egyes Samsung Galaxy S21 mobilokba, de ezek nem mentek át a minőségi vizsgán.

Hirdetés

A szakértők hosszú évek óta azt mondják, hogy a Samsung Galaxy csúcsmobilok az év legjobb kijelzőit hozzák magukkal. Éppen ezért volt meglepő, amikor néhány hete felröppent a pletyka, amely szerint költségcsökkentési okokból egyes modellekbe BOE kijelzőt szerelnének a jövő évi Galaxy S21 szériában (ami más források szerint S30, de jóval valószínűbb a hiteles források szerint, hogy az évszámokat követné a Samsung). Az ügynek most újabb fejleménye van, dél-koreai források szerint ugyanis most vetették alá a BOE OLED-paneleket a Samsung minőségi tesztjeinek.

Hirdetés

A jelentések szerint a BOE panelek nem hozták az elvárt szintet a Samsung minőségi tesztjein, így nem találták azokat elég jónak ahhoz, hogy bekerüljenek a Galaxy S21 mobilokba. Állítólag még van rá esély, hogy később, némi módosítások után átmenjenek az ellenőrzéseken. Ice Universe és Ross Young azonban egyetértenek abban, hogy a BOE elbukta a lehetőségét annak, hogy beszállító legyen a Galaxy S21-hez. 

Sokan eleve nem értették, hogy miért fontolgat ilyen lehetőséget a Samsung, hiszen a szakemberek szerint a legjobb OLED-kijelzőket a Samsung Display gyártja, az Apple és a OnePlus is tőlük rendel. Egyesek szerint a Galaxy S21 márkaértéke leértékelődött volna BOE kijelzővel - ugyanakkor a BOE sem kispályás szereplő, többek között a Huawei mobilokhoz is szállít paneleket. Azt azonban nem tudni, milyen minőségi aggályokat fogalmazott meg a Samsung.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.