Hirdetés

Megijesztette a nagymamát a Google Home Mini



|

Videóra vették egy 85 éves nagymama reakcióját: megijedt és megdöbbent attól, amit a Google Home Mini tud.

Hirdetés

Bár a tech termékek reklámjai általában kellő alapossággal világítanak rá az új és hasznos funkciókra, azért időnként érdemes olyan videókat is megnézni, amelyeken a valódi világban, igazi emberek találkoznak egy-egy újdonsággal. 

Hirdetés

Karácsony után például Ben Actis egy olyan videót tett közzé a YouTube-on, amin a 85 éves olasz nagymamája a floridai otthonában először találkozik a Google Home Mini okoshangszóróval. 

Hasonló történt, mint a televíziózás korai napjaiban. Ben nagymamáját meghökkentette, hogy mit tud az asztalra helyezett apróság. Miután megmutatták neki, hogyan lehet életre kelteni, az "OK, Google" és "Hey, Google" kifejezések helyett ő "OK, Goo-Goo-t" kiabált, de az eszköz még így is működött. 

Amikor a helyi időjárásról is kapott választ a nagymama, akkor pedig nem hitte el a történteket, sőt, összezavarodott és megijedt. Fel is állt a székéből, majd hátrébb lépett, és kijelentette: "Ez egy rejtély...", "... megijedtem". 

Természetesen a Google nem akarja ijesztgetni az idősebb embereket, és ami azt illeti, a nagymama igazából élvezte is az okoshangszóró használatát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.