Hirdetés

Megmérték a Motorola Edge 40 teljesítményét



|

Nem okoznak meglepetést az eredmények, valami ilyesmire számítottunk a korábbi pletykák alapján.

Hirdetés

Március végén írtunk nektek róla először, hogy több forrás szerint is a nemzetközi piacra küldi két modelljét a Motorola, ezután nem sokkal később pedig hivatalosan is megerősítette a cég az Edge 40 Pro érkezését, aminek van néhány nagyon érdekes specifikációja. Ugyan azt nem tudjuk, hogy a Snapdragon 8 Gen 2-vel szerelt csúcsmodell mire képes, a Geekbench mérései között a kis testvér már megmutatta, mit tud a MediaTek SoC-nek hála.

A Motorola Edge 40 a bejegyzés szerint Android 13-at futtat, 8 GB memóriával rendelkezik és a MediaTek MT6891Z_Z/CZA SoC dolgozik benne, 4 maggal 2 GHz-en, másik kettővel pedig 2,6 GHz-en. Ezzel a processzorral a mobil 1105 pontot ért el egymagos mérésen és 3542-t többmagos benchmark során.

Hirdetés

Jóllehet a Geekbench nem tünteti fel az SoC nevét, a korábbi pletykák a Dimensity 8020-as processzorral hozták össze a mobilt. A képen szereplő MT6891Z_Z/CZA kísértetiesen hasonlít a Dimensity 1100-ás SoC azonosítójára, aminek kódneve MT6891Z/CZA, és a mérésen szereplő hardverhez hasonlóan 8 maggal rendelkezik, amiből négy darab 2 GHz-re, kettő pedig 2, 6GHz-re van zárva. Egyelőre tehát nem teljesen világos, hogy a MediaTek melyik megoldása hajtja a mobilt.

Érdemes a mérési eredményeket fenntartásokkal kezelni, az viszont szinte már biztosra vehető, hogy a Motorola Edge 40 négy színvariánsban lesz elérhető, Nebula zöldben, Lunar kékben, Eclipse feketében és Viva magentában is választhatjuk. Ezek már mind kiszivárogtak az internetre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.