Hirdetés

Megtetszett az Apple-nek a Huawei és a Samsung újítása



|

Végre gyorsabb USB-C-s töltőt kaphatnak az iPhone 11 modellek, illetve fordított vezeték nélküli töltéssel újítana az Apple.

Hirdetés

Nagyjából 6 hónap múlva érkezik az Apple iPhone 11 (XI) szériája, de a japán MacOtakara már most újabb érdekes információkat tudott meg ezekről az okostelefonokról. 

Hirdetés

A jelek szerint az Apple megirigyelte a Huawei és a Samsung által bevezetett fordított vezeték nélküli töltési funkciót, amit először a Mate 20 Próban, majd a Galaxy S10-ben láttunk. Sajnos bármennyire is lenyűgöző a technológia, a gyakorlat bebizonyította, hogy inkább csak jól hangzik, mintsem gyors, hasznos vagy praktikus. Ennek ellenére az Apple is elérkezettnek látja az időt, hogy beépítse az iPhone-okba. 

A részletek egyelőre homályosak, de elvileg az új iPhone-ok képesek lesznek tölteni az Apple Watch okosórákat és az új AirPods fülhallgatót. Az persze jó kérdés, hogy mekkora akkumulátorokat választ az Apple, elvégre a mostani iPhone XS Maxbe is mindössze egy 3174 mAh-s energiaforrást épített. 

Örömhír továbbá az Apple felhasználóinak, hogy miután az Apple évek óta 5 wattos lassú töltővel szúrja ki az iPhone-vásárlók szemét, az iPhone 11-es széria dobozába végre az a 18 wattos USB-C-s töltő kerülhet, ami jelenleg az iPad Pro tabletekhez jár. USB-C port persze nem lesz az iPhone-okon, marad a Lightning csatlakozó a mobil felőli oldalon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.