Hirdetés

Menő retró telefont mutatott be a Heineken, de az a célja, hogy ne használjuk



|

Hiába nevezi unalmasnak a sörgyártó, nosztalgikus szemmel nézve kimondottan menő a The Boring Phone.

Hirdetés

Ha a Heinekenről van szó, egész biztosan nem telefonokra, hanem a hűsítő sörökre asszociálunk, a holland óriáskonszern azonban nem hagyja, hogy beskatulyázzák, és egy szakavatott partner közreműködésével a mobilok piacán is nyomot szeretne hagyni, még ha csak egy ügyes marketingakció erejéig is.

A világszerte több mint 165 sörfőzdét birtokló vállalat ugyanis összefogott a Nokia készülékek gyártójával, a HMD Globallal, hogy elhozza nekünk a világ legunalmasabbnak szánt telefonját, ami végül egy cseppet sem lett az.

Hirdetés

A The Boring Phone ugyanis egy kifejezetten menő, átlátszó burkolattal ékeskedő retró mobil, ami nemcsak a megjelenésében idézi az ezredforduló környéki divatot, de a képességeit illetően is, a készülék ugyanis csupán a legalapvetőbb funkciókat hozza, így jórészt csak telefonálni és SMS-ezni lehet vele, s habár van egy 0,3 MP-es kamerája, valószínűleg nem ezzel fotózunk majd a családi albumba.

Jogos a kérdés, hogy mégis mire fel ez az egész, a válasz pedig úgy hangzik, hogy a Heineken ezzel a mobillal szeretné elérni, hogy végre újra egymásra figyelve, a pillanatnak élve gurítsunk le egy sört a haverokkal anélkül, hogy folyamatosan a közösségi médián lógnánk. Az üzenet tehát az, hogy hagyd otthon a Galaxy S24 Ultrát vagy az iPhone 15 Prót, és vidd magaddal a The Boring Phone-t, hogy semmi se terelje el a figyelmedet a lényegről.

Az egyetlen bibi, hogy a készüléket sajnos nem lehet majd megvásárolni, mivel csupán 5000 darab készül belőle, és különböző promóciók keretében fogják elosztogatni őket. A Bodega divatmárka tervezőinek bevonásával készült The Boring Phone hivatalos bemutatóját április 18-án, a Milan Design Week keretében ejtik meg, addig is pedig a projekt weboldalán lehet tájékozódni az eszközről.

A digitális detoxhoz persze nem muszáj arra várni, hogy a Heineken minket is megajándékozzon egy példánnyal, hiszen a piacon még most is rengeteg butatelefont forgalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek a célnak. A kategória egyik vezető szereplője történetesen épp a The Boring Phone-t is legyártó HMD Global, amely hamarosan egy Barbie-mobillal is jelentkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.