Hirdetés

Mindjárt itt van a Windows 10 nagy, októberi frissítése



|

A következő hónapban érkezik meg a nagy októberi frissítés, a Windows 10 20H2, ami számos új funkciót hoz magával - az utolsó előzetese már most befutott.

Hirdetés

Rövidesen megjelenik a Windows 10 20H2, a Microsoft operációs rendszerének nagy októberi frissítése. Ez több újdonságot és eddig nem látott funkciót is hoz magával, többek között egy vizuálisan megújuló Start menüt, fejlettebb értesítéseket és előretelepített Edge böngészőt. A lassan távozó régi Vezérlőpult egyre több funkciója pedig átköltözik a modern Gépházba. Az Insiderek egyébként már hónapok óta tesztelik ezeket a változtatásokat. 

Hirdetés

Azonban egy blogbejegyzésből kiderült, hogy a Microsoft már elindította a 20H2 főverzió utolsó előzetesét a tesztelők felé, ez pedig gyakorlatilag majdnem azonos azzal a végleges változattal, amit a fogyasztók kapnak majd meg jövő hónapban. A dolgok nagyja mostanra elvileg elég stabil. 

Ha valaki nem szeretné kivárni a frissítést, akkor az Insider program Release Preview csatornáján már tesztelheti azt. A béta csatornán automatikusan érkezik a frissítés. A legtöbben azonban az elmúlt év tapasztalatai alapján jobban teszik, ha nem sietnek, és nem erőltetik a végleges kiadás telepítését manuálisan. Mivel továbbra is sokan panaszkodnak frissítésekből eredő megmagyarázhatatlan hibákra, előnyösebb kivárni, míg a lehető legtöbb dolgot javítja a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.