Hirdetés

Két új Moto G mobil is érkezik április közepén



|

Moto G Stylus és Moto G Power néven jön a két új telefon április 16-án. A nevek sokat elárulnak arról, mi a két modell erőssége.

Hirdetés

A Motorola elindította az új Moto G Stylus és Moto G Power előrendelési időszakát, az új okostelefonokat pedig április 16-án dobja piacra -  elsőként Amerikában, az európai megjelenési dátumokról még nincs információ. Ezek lesznek a cég legújabb középkategóriás megoldásai, amelyek az előzetes teszteken elég ígéretesnek bizonyultak ár-érték arányt tekintve. Ráadásul a Moto G Stylust sokan választhatják majd a digitális tolla miatt, amivel könnyebb például jegyzetelni. Amellett azonban, hogy ezzel PDA-s időket idéz, a hátlapi kamerákban is erősebb, mint a Moto G Power. 

Hirdetés

A Moto G Power így azok számára lehet érdekesebb, akik nem akarnak sokat költeni az új mobiljukra, de attól több napos üzemidőt várnak el. Erről egy 5000 mAh-s energiaforrással gondoskodik az eszköz. 

Mindkét új Motorola mobil gyárilag Android 10-zel érkezik, illetve fúrt szelfikamerával, amelyek a kijelző bal felső sarkánál kapnak helyet. A töltés USB-C-n keresztül történik, a hagyományos fülhallgatók kedvelőinek pedig jó hír, hogy van jackcsatlakozó. Ez is egyre ritkább, mint ahogy a microSD bővítőhely is, amirl szintén nem kell lemondani egyik telefon esetében sem. Az amerikai előrendelési árak szerint 250 dollár a G Power, a G Stylus pedig 300 dollárba kerül, de értelemszerűen a magyar árakra majd biztosan rá kell számolni a szokásos vám-áfa kombót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.