Hirdetés

Mucsi, Gyöngyös, Vámpír Ági – egészen elképesztő zenei feldolgozások készülnek az AI segítségével



|

Operettként és operaként is meghallgathatjuk klasszikus netes videók szövegét.

Hirdetés

Nem biztos, hogy mindenki arra használja az AI nyújtotta lehetőségeket, amire kellene, de kísérletezni ér. A net számos különböző pontján (főleg természetesen TikTokon) megjelentek zenék, amelyek szövegének legendás netes videókat választottak, és arra kérték az AI-t, hogy operettként vagy operába illő dalként szólaltassa meg őket. 

A dalok elkészítésében a Suno közreműködött, egy ingyenesen használható AI-eszköz, amibe bármilyen szöveget berakhatunk, de kérhetjük instrumentális dalok megalkotására is, vagy arra, hogy generáljon dalszöveget, és azt dolgozza fel. Magyarul egész jól tud, de magyar szövegbe tett számok, illetve angol kifejezések többnyire kifognak rajta.

Hirdetés

Az alábbi videók megtekintése előtt készüljetek arra, hogy durva káromkodások hangzanak el bennük.

A Mi folyik itt Gyöngyösön? videóval teljesen jól elboldogult:

Ahogy a Mucsi-féle villanyszerelős kiakadás sem okozott neki problémát:

Damu Roland kiakadását szabob93 közreműködésével sikerült megzenésíteni.

Van ilyen is:

 

Nyenyenye csatornáján egy csomó feldolgozás van még, töltsétek el vele nyugodtan az estét. A fenti linkre kattintva, a Suno oldalán ti is szabadon kísérletezgethettek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.