Hirdetés

Musk garázsa felé vette az irányt az első Tesla Model 3



|

Elkészült az első sorozatgyártott Tesla Model 3, ami végül Elon Musk születésnapi ajándéka lett.

Hirdetés

Az elmúlt hét beszámolói és tőzsdei fordulatai, lejtői után nem felhőtlen az élet a Teslánál, azonban aggodalomra nincs különösebb ok, ráadásul a várva-várt Tesla Model 3 pályafutása végre megkezdődött. 

Hirdetés

Elon Musk korábban azt ígérte, hogy a múlt héttel megérkezik a modell, és így is lett. A Tesla ügyvezetője szombat este tette közzé az első képeket a Twitteren az autóról. 

Musk szerint július 28-ig jut el az első 30 modell a vásárlókhoz, a termelést pedig folyamatosan fokozzák a következő hónapokban. Augusztusban már 100 autót gyártanak le, szeptemberre 1500, decemberre pedig havi 20 000 Model 3 készül majd el. 

Az első Model 3 pedig Elon Musk garázsa felé vette az irányt. Valójában az első jogos tulajdonos Ira Ehrenpreis, a Tesla igazgatótanácsának tagja lett volna, azonban átadta a jogokat Musknak - ez volt a 46. születésnapi ajándéka. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.