Hirdetés

Nagy akkumulátorral támad a Motorola Moto G 5G



|

Snapdragon 750G chipet, 6 GB RAM-ot és 5000 mAh-s akkumulátort hoz majd magával a Motorola Moto G 5G.

Hirdetés

A Motorola újabb okostelefonokon dolgozik, ezek egyike a Moto G 5G, ami a Moto G 5G Plus kisebb verziója lesz. Erről a modellről most számos részlet kiszivárgott, egy élőképpel együtt.

A jólértesült informátoroknak hála már tudni lehet, hogy a Moto G 5G egy Qualcomm Snapdragon 750G chipre építkezik, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. A képernyő mérete 6,66 hüvelyk lesz, a felbontása 2400 x 1080 képpont, a képfrissítése pedig 60 Hz. 

Hirdetés

A fúrt szelfikamera 16 megapixeles, a hátlapra egy 48 megapixeles Samsung GM1 egység kerül, 8 megapixeles Samsung S5K4H7 telefotós szenzorral és egy 2 megapixeles OmniVision OV02B10 makrókamerával. 

Az új modell nagy erőssége egyébként a remek üzemidő lehet, amit a mai szemmel is hatalmas, 5000 mAh kapacitású akkumulátor garantál (a középkategóriás chippel ez több napos üzemidőt is jelenthet). Sajnos konkrét megjelenési dátumról és árakról még nem hallani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.