Hirdetés

Félnek az emberek, újabb országban rongálják az 5G-tornyokat



|

Nagy-Britanniában több mint 30 alkalommal támadtak eddig 5G-s adótornyokra, de immáron Hollandiában is rongálják azokat.

Hirdetés

Egy darabig úgy tűnt, hogy bár az 5G-ről a világ minden részén terjednek tévinformációk és sokan félnek a technológiától, de talán Nagy-Britannián kívül sehol sem fajul odáig a helyzet, hogy az emberek megpróbálják tönkretenni az adótornyokat. A De Telegraaf jelentése szerint azonban már Hollandiában is jellemző dolog ez, ott a múlt héten négy adótornyot rongáltak meg. Nagy-Britanniában több mint 30 ilyen esetről tudni mostanáig. 

Hirdetés

A dolgokat valószínűleg az 5G-ellenes pánik kapcsolta ilyen fokozatra, és bár Hollandiában nem tudni, hogy mennyire kiterjedtek ezek a rongálások, de a hatóságok számos esetről beszámoltak. A technológia alkalmazása ellen már annak 2019-es bejelentése óta zajlottak tüntetések az országban, de tettlegességig eddig senki nem folyamodott. Most viszont emiatt a kommunikáció és a mentők munkája is veszélybe kerülhet. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a többség eleve fél az 5G-től vagy pedig a koronavírussal hozza összefüggésbe, hivatalosan ugyanis nincs bizonyíték az 5G káros hatásaira. A szakértők szerint a félelmeket alaptalan tévhitek generálják, de erről a témáról korábban bővebben is értekeztünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.