Hirdetés

Nagyot fejlődhetnek a középkategóriás okostelefonok



|

Jobb teljesítményt és nagyobb hatékonyságot garantál a Qualcomm új Snapdragon 450-es lapkája.

Hirdetés

Megérkezett a Qualcomm új Snapdragon 450-es lapkája, amely a várakozásoknak megfelelően igen nagy teljesítménynövekedést garantál majd a középkategóriás okostelefonok számára. 

Hirdetés

Az új chip 14 nm-es processzort rejt magában, magasabb órajelekkel, mint a nem is olyan régi, 28 nm-es Snapdragon 435. Jobb grafikát, jobb videolejátszást, gyorsabb adatátvitelt és hosszabb üzemidőt is ígér. 

A nyolcmagos processzor nyolc ARM Cortex-A53-as magból áll, ezek mindegyike 1,8 GHz-en ketyeg. A teljesítmény 25 százalékkal javult, a fogyasztás 30 százalékkal csökkent, ezáltal az üzemidő 4 órát emelkedhet. A grafikus teljesítmény az Adreno 506 miatt 25 százalékot ugrott. 

A lapka képes kezelni két 13 megapixeles hátlapi kamerát, az USB 3.0-t, 60 fps-sel videót felvenni és támogatja a bokeh effekteket valós időben. Az 1920 x 1200-as kijelzőkkel is boldogul, a Snapdragon X9 LTE-modem pedig 300 Mbps-os letöltést és 150 Mbps-os feltöltést garantál. A Quick Charge 3.0 gyorstöltési technológia is támogatott. 

A Snapdragon 450-re építő első okostelefonok az év végén jelennek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.