Hirdetés

Napokra elfelejtheted a töltőt ezzel a 21 ezer milliamperórás okostelefonnal



|

Az Oukitel WP19-cel nem kell attól tartanod, hogy energia nélkül maradsz a nap végére.

Hirdetés

Az okostelefonok megjelenésének kezdeti éveiben még sokat szenvedtünk a kurta üzemidők miatt, de napjainkra elmondható, hogy az 5-6000 mAh-s akkumulátorok térhódításával már nem igazán szorulunk rá a power bankekre, legalábbis normál használat mellett.

Az extrém igények azonban extrém tartalékokat követelnek, az androidos piac egyik szépsége pedig, hogy mindenre van válasza. Ékes bizonyítéka ennek a nemrég bejelentett anti-Google mobil, és az a szörnyeteg is, amely a milliamperórákra éhes közönséget igyekszik levenni a lábáról.

Hirdetés

A nem túl ismert kínai gyártó, az Oukitel WP19-es modellje ugyanis egy elképesztő, 21 ezer mAh-s teleppel támad, a rendelkezésre állás új távlatait nyitva meg.  A készülékből 122 órányi folyamatos telefonálás, 123 órányi zenehallgatást, 36 órányi videózást vagy 2252 órányi (94 napnyi) készenléti időt sajtolhatunk ki, vagyis igencsak extrém nyúzásnak kell alávetni, ha zavarba akarjuk hozni.

Ez persze már a külsejéről is ordít, a robusztus telepet azzal próbálták álcázni, hogy strapamobil-kialakítást adtak a telefonnak, amely így nem csak az IP-68-as, de az USA védelmi minisztériuma által meghatározott MIL-STD-810G szabványt is teljesíti, vagyis remekül megbirkózik a környezeti viszontagságokkal. Ha pedig mégis kifogynánk a kakaóból, a 27 W-os gyorstöltésnek hála 4 óra alatt telepumpálhatjuk az akkumulátort.

Ami a specifikációkat illeti, odabent a MediaTek középkategóriás Helio 95 4G SoC-ja robotol, vagyis a teljesítmény nem igazán fogja lerobbantani az arcunkat, de a WP19 nem is erről szól. Memóriából 8GB, tárhelyből 256 GB plusz bővítési lehetőség áll rendelkezésünkre, a tartalmakat pedig egy 6,78 hüvelykes, 90 Hz-es FHD+ LCD kijelzőn élvezhetjük. A hátoldalon egy 3 lencsés kamerarendszert találunk, 64 MP-es elsődleges, 2 MP-es makró és egy 20 MP-es éjellátó szenzorral, míg a szelfikért egy 16 MP-es előlapi kamera felel.

Aki nagyon akarja, 700 euró (kb. 270 ezer forint) körüli áron most behúzhatja az Android 12-es mobilt az AliexPressen, az Oukitel ígérete szerint viszont már ebben a hónapban meglesz a hivatalos globális rajt is.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.