Hirdetés

Ezzel a szimulátorral golfpálya lesz a nappalidból



|

A PhiGolf mobilos és otthoni okos golfszimulátora hatvanezer forintért alakítja át virtuális golfpályává a nappalinkat.

Hirdetés

Sokak szerint a golfozás nem olyan sport, mint a többi, inkább tekinthetőnk rá életformaként. Ugyanez a kör véli azt, hogy bármennyit is gyakoroljanak az emberek, senki tudása nem lehet tökéletes. A rutin persze azért rengeteget segít, de hogyan is edzhetne bárki az év 365 napján, ha nem született bele a felső tízezerbe? Például a PhiGolf Golf Simulator segítségével, amit használva még a nappalit sem kell elhagyni. 

Hirdetés

A kompakt és hordozható szimulátor bármelyik szobából virtuális golfpályát varázsol. Az integrált ütőkkel emulálja a valódi ütéseket, így igyekszik a valódihoz hasonló élményt nyújtani. 

A használatához csupán egy kijelzőre és a WGT Gold appra van szükségünk, ezek birtokában semmi sem akadályozza, hogy híres helyszínek és pályák fotorealisztikus szimulációi közepette gyakoroljuk az ütéseket. Az is a megoldás mellett szól, hogy mindegy, milyen ítéletidő tombol odakint, képtelen belerondítani a hobbinkba. Ráadásként a GOLD20 kóddal pedig most 249 helyett 199,2 dollárba, azaz körülbelül 60 ezer forintba kerül a szett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.